Një burrë në Prizren ka njoftuar policinë se gruaja e tij ka ushtruar dhunë psiqike ndaj tij

Sipas raportit 24 orësh, të dyja palët janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se bashkëshortja e tij femër kosovare, ka ushtruar dhunë psiqike ndaj tij. Të dy palët janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.