Një grua lind trenjakë në Pejë

Një grua ka lindur trenjakë në Spitalin e Pejës.Sipas njoftimit nga spitali gjendja e nënës dhe foshnjave është e mirë.

Gjatë kësaj kohe në këtë spital janë realizuar shtatë lindje me gjithsejt nëntë foshnje, nga të cilët gjashtë janë djemë dhe tri vajza.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.