Një serbe dyshohet se ka rënë në Ibër

Një grua serbe dyshohet se ka rënë në lumin Ibër.

Kjo u bë e ditur nga Shoqata e Kosovës për Kërkim-Shpëtim.

Në operacionin e kërkimit janë angazhuar policia, ekipet e zjarrëfikësve si dhe vullnetarët serb.

“Kërkimet kanë filluar sot dhe kanë vazhduar deri në orët e vona të ditës. Njoftojmë se kërkimet pritet të vazhdojnë edhe nesër”, thuhet në njoftim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.