Njoftim i rëndësishëm për qytetarët të cilët kanë të parkuar automjetet në Parkingun prapa Shtëpisë së Bardhë dhe përgjatë rrugës “Nuredin Shala”

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit që shfrytëzojnë më gjatë se një ditë Parkingun prapa Shtëpisë së Bardhë rruga ” Ankara ” dhe Parkingun përgjatë rrugës ” Nuredin Shala ” të tërheqin automjetet e tyre në mënyrë vullnetare nga parkingjet në fjalë deri më datën 06.07.2022 , ose do të detyrohemi t’i tërheqim ato me mjete bartëse – ” merimangë ” me ç’rast barrën e shpenzimit të transportit do ta bartin vet palët gjegjëse .

Kjo iniciativë është ndërmarrë me qëllim që t’i mundësohet bashkëatdhetarëve tanë që gjatë sezonës së verës të shfrytëzojnë parkingjet në lokacionet në fjalë . Ky njoftim vlen për periudhën kohore 06.07.2022-31.08.2022 .

I falenderojmë qytetarët e Komunës së Prizrenit për bashkëpunim dhe mirëkuptim !

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.