Njoftim nga Hidroregjioni Jugor për ndërprerje me furnizim me ujë

“HIDROREGJIONI JUGOR“SH.A PRIZREN njofton konsumatorët se me datë 12.10.2021 prej ores 09:00-15:00 për shkak të punimeve nga ana e KEDS-it ne tensionin e lartë do të ndërpritet furnizimi me rrymë tek Stacioni i pompave „40 Bunar“ si rrjedhojë pa ujë do të mbesin:

• Komplet lagjja Ralin,
• Të gjjitha rruget në lagjen Lakuriq,
• Të gjitha rruget përreth Shtepisë së Bardhë,
• Fshati Petrovë,
• Jeni Mahalla.

Me kthimin në funksion të rrymes, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë në këto lagje dhe fshatra.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.