NJOFTIM NGA “HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN

HIDROREGJIONI JUGOR njofton konsumatorët se me datë 22.03.2022 nga ora 10:00-14:00 në bazë të njoftimit për ndërprerje të rrymes nga ana e KEDS-it ku paraqitet problem me furnizim me rrymë tek Stacioni i pompave në “Sozi” Nashec, pa ujë do të mbesin:

• Kobaj,
• Atmaxhë,
• Tupec,
• Nashec,
• Grazhdanik,
• Planej,
• Gorozhup,
• Mile,
• Mazrek,
• Gjonaj dhe
• Një pjesë e qytetit të rrugës së Nashecit.

Me rastin e funksionalizimit të rrymës, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë në këto fshatra.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.