NJOFTIM: Nga neser me date 19.02.2024 fillon procesi i Zgjedhjes se Keshillave Lokale ne Prizren
Komisioni i themeluar dhe emëruar nga Kuvendi i Komunës, njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit se do të filloj procesi i zgjedhjes se këshillave lokale në fshatra, vendbanime dhe lagjet urbane në territorin e Komunës së Prizrenit.
Datat e planifikuara të mbajtjes së takimeve mund t’i gjeni në vegëzat në vijim, si dhe më poshtë:

Shqip:
https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2024/02/Njoftim-per-fillimin-e-procesit-per-zgjedhjen-e-kryetareve-te-keshillave-ne-fshatra-vendbanime-dhe-lagjet-urbane-te-Komunes-se-Prizrenit_compressed.pdf

Boshnjakisht:
https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2024/02/Obavestenje-za-pocetak-procesa-izbora-predsednika-veca-u-selima-naseljima-i-gradskim-naseljima-opstine-Prizren-Bosh.pdf

Turqisht:
https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2024/02/Prizren-Belediyesi-koy-yerlesim-yeri-ve-kentsel-mahallelerde-meclis-baskanlarinin-secimine-iliskin-surecin-baslatilmasina-iliskin-duyuru-Tur.pdf

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.