Oborret e disa shkollave në Prizren do të përdoren si parkingje pa pagesë për automjetet e bashkëatdhetarëve

Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj ka marr vendim që të lejohet shfrytëzimi i oborreve të shkollave: “Lidhja e Prizrenit”, “Gjon Buzuku”, “Emin Duraku” dhe “Motrat Qiriazi” të Komunës së Prizrenit, si parkingje pa pagesë për të gjitha automjetet e bashkëatdhetarëve dhe qytetarëve tjerë të Komunës së Prizrenit.

2. Lejimi i hyrjes dhe shfrytëzimi i oborreve të shkollave të cekura në pikën 1 të këtij vendimi do të jetë nga data 13.07.2022 deri më 20.08.2022.

3. Obligohen drejtorët e shkollave që të lejojnë dhe krijojnë kushte për lejimin e hyrjes dhe shfrytëzimin e këtyre hapësirave konform pikës 1 dhe 2 të këtij vendimi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.