Organizatori i lëvizjes anti-islame Zeqir Mehmetaj  “Do ta kundërshtojmë islamin  e pasluftës në Kosovë”


Në emisionin “Raport”, në një lidhje direkte me gazetarin Mehmetaj është diskutuar për ata se në fundjavë në Deçan është formuar këshilli iniciues për formimin e lëvizjes për braktisjen vullnetare të fesë islame.

Për këtë ai ka treguar se kishte të ftuar personalitete të ndryshme dhe figura të rëndësishme edhe nga Podujeva , ku kjo lëvizje ka ngjallur shumë debat dhe reagime.

Gazetari i Rtv Fontana në Istog Zeqir Mehmetaj ka treguar se kjo lëvizje e cila u krijua për ta kundërshtuar islamin radikal dhe islamin e pasluftës ose atë islamin politik në Kosovë.

“Unë me të thënë të drejt sa kamë qenë në ngjarje se çfarë do të ndodh aty kom qenë në ngjarje sepse do të kundërshtohet kryesisht islami radikal që ata po e quajnë islami i pasluftës apo islami politik në Kosovë”, ka thënë ai.
Kanal 10

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.