Organizohet ceremonia e diplomimit në shkollën “‘Maarif” – Prizren

Me një ceremoni rasti është festuar diplomimi i nxënësve maturantë, dega në Prishtinë dhe Prizren të shkollës Maarif.

Në këtë organizim morën pjesë përfaqësues të institucioneve të ndryshme, duke filluar nga ambasadori i Tuqisë në Kosovë, Çağrı Sakar, deputetja e Kuvendit të Kosovës, Fidan Jilta si dhe prindërit e nxënësve tanë.

Në këtë ceremoni për nxënësit më të dalluar u ndanë edhe certifikata raporton Rtv Besa.

#MaarifSchools #BestSchool #BestEducation #IMSK #MaarifVakfı #Maarif #MaarifInternational #MaarifKosova #TheBest

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.