Organizohet iftari tradicional i një grupi të deputetëve të Vetëvendosjes, marrin pjesë Myftiu Tërnava dhe shumë figuara të mëdha fetareDeputetët të VV, së si Eman Rrahmani, Gramos Agusholli, Labinotë Demi – Murtezi, Visar Korenica Fjolla Ujkani etj kanë organizuar iftarin tradicional raporton Rtv Besa.

Në iftar ka munguar kryetari i kësaj partie – kryeministri Albin Kurti por jo edhe disa prej hoxhallarëve më të njohur, si Dr Shefqet Krasniqi Ekrem Avdiu etj.

Po ashtu në iftar ka qenë prezent edhe Myftiu i Bashkësisë Islame, Naim Tërnava.

Deputet në fjalë njihen edhe sidomos për kundërshtimin e projektligjit të “Kodit Civil” për shkak të bindjeve fetare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.