Organizohet kampanjë për ndihmë familjes së Mentor Drinit nga Prizreni, ku pas një aksidenti humbi jetën gruaja e tij

Linku për ndihmë:
https://gofund.me/37f0acfe

Të shtunën, më 2 shtator në autostradë, Mentori, gruaja e tij dhe tre fëmijët u pësuan në një aksident fatkeq në të cilin makina e tij u përmbys. Mentori mbeti i plagosur rëndë në aksident si dhe bashkëshortja e tij, Ardita. Ndërsa fëmijët e tij pësuan vetëm lëndime të lehta, gruaja e Mentorit vdiq shumë papritur disa orë pas aksidentit duke e lënë Mentorin një baba të vetëm me tre fëmijë të mitur për t’u rritur.

Pas aksidentit, Mentorit iu desh të kalonte një operacion në shtyllën kurrizore që u kërkua për të ndihmuar në shpëtimin e jetës së tij. Pas operacionit të rrezikshëm, ai mbeti pothuajse pa para , duke u përballur me një rikuperim të gjatë, nuk do të jetë në gjendje t’i mbështesë financiarisht tre fëmijët e tij për një të ardhme të parashikueshme.

Gjatë kësaj kohe tragjike për Mentorin, ne kërkojmë mbështetjen tuaj, e cila jo vetëm do ta ndihmojë në shërimin e tij, por do të ndihmojë edhe në rritjen e tre fëmijëve të tij (gjë që duhet ta bëjë pa gruan e tij të dashur, Arditën). Arditës iu ndërpre jeta në moshë të re, pas këtij aksidenti fatkeq automobilistik. Pusho në paqe engjëlli ynë!

Ne po ju kërkojmë të kontribuoni çfarëdo që mundeni në këtë faqe GoFundMe që kemi krijuar për Mentorin dhe fëmijët e tij. Çdo kontribut vlerësohet shumë në këto kohë të vështira.

Të gjitha fondet e dhuruara do t’i transferohen drejtpërdrejt Mentorit për të ndihmuar në mbulimin e shpenzimeve të trajtimit të tij mjekësor, shërimit dhe shpenzimeve të tjera të jetesës. Ju lutemi, ndihmoni të mbështesni familjen e tij në këtë kohë të pabesueshme të vështirë dhe tragjike të jetës së tyre. Faleminderit të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.