Palestinezët përshkruajnë situatën e rëndë në Gaza: Asgjë s’ka mbetur – ka kufoma kudo, lutuni për nePalestinezët që kanë ikur në jug të Gazës përmes detyrimit të Forcave të Mbrojtjes izraelite kanë përshkruar ngjarjet në qytetin e Gazës, me sulme të vazhdueshme ajrore dhe me kushte të rënda.

Një person tha se ai bashkë me fqinjët e tij kanë përjetuar “ditë të tmerrshme”, teksa bëri të ditur se të gjithë kishin lënë shtëpinë e tyre në veri të Gazës dhe ishin zhvendosur disa herë, por ishte e pamundur për t’i shpëtuar sulmeve ajrore.

“Kjo luftë nuk la asgjë të sigurt – as kishat, as xhamitë as asgjë. Sot, ata hodhën disa fletë që na urdhëronin të largoheshim në zonën e pretenduar të sigurt. Tani jemi përtej kësaj zone në “Wadi Gaza”dhe ende po dëgjojmë bombardime. Nuk ka vend të sigurt në Gaza”, tha ai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.