Para pak qasteve ka ndodhur nje tërmet 6.0 shkallë.

Epiqendra e tërmetit ishte në Bosnje dhe Hercegovinë

Tërmeti u ndje në shumë qytete të Kosovës si dhe në Prizren
Raporton Rtv Besa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.