Parlamenti i Ukrainës jep lajmin e madh: Na u pranua aplikimi në BE me procedura të përshpejtuara!

Parlamenti i Ukrainës sapo ka dhënë njoftimin se iu është pranuar aplikimi për anëtarësimin në BE me procedurë të përshpejtuar.

Presidenti Zelenskyi do tu adresohet deputetëve të Parlamentit Evropian ku do marr instruksionet për procedurat e përshpejtuara të anëtarësimit të Ukrainës në BE.

Gjatë ditës është paralajmëruar adresimi i Zelenskiyt me një video pas marrjes së këtij lajmi.

Ky njoftim vije vetëm një ditë pasi presidenti dhe kryeministri ukrainas nënshkruar aplikimin për anëtarësim në BE.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.