Për herë të parë realizohet operacioni me laparoskop TAPP  ne Spitalin e Prizrenit

Për herë të parë realizohet operacioni me laparoskop TAPP (trans peritoneal pats plastic) laparoskopike ne Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit “Prim.Dr.Daut Mustafa” nga Prof.Asoc.Dr. Afrim Avdaj me ekipin kirurgjik dhe anesteziologjik. Ky lloj i operacionit deri dje është korigjuar me metoden e kirurgjisë së hapur, tashmë mund të korigjohet me tekniken operatore mini invazive laparoskopike, duke çuar në tjetër nivel gamën e interventeve kirurgjikale, ka shkruajtur Dr Afrim Avdaj drejtor i Spitalit të Prizrenit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.