Për shkak të defektit të shkaktuar në gypin transportues disa pjesë të Prizrenit pa furnizim me ujë

Konsumatorë të nderuar, ju njoftojmë se sot me datën 24.02.2023 për shkak të defektit të shkaktuar në gypin transportues Fi 600mm dhe Fi 200 mm tek lokacioni Natyra pa furnizim të ujit kanë mbetur:

Lagjja Dardania
Kurrilla Pjesërisht
Rr. Ukë Bytyqi
Kazerma e FSK –së
Rr.Nënë Tereza
Rr. Muhaxherëve
Lagjja Bazhdarhane
Fshati Petrovë


Me rastin e sanimit të defektit, do të rikthehet edhe furnizimi, me ujë të pijes.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.