Për shkak të punimeve nga ana e KEDS-it, reduktime të ujit në Jaglenicë të Prizrenit

Për shkak të punimeve nga ana e KEDS-it, në tensionin e lartë, me daten 24.08.2022 , prej orës 10:00 deri ne ora 15:00 do të ketë nderprerje te furnizimit me rrymë tek stacioni i pompave ne 40 Bunar dhe tek rezervari Shapti. Si pasojë do të ketë ndërpreje te furnizimit me ujë të pijes në lokacionet:

• Lagjja Dardania 1 dhe
• Kazerma F.S.K

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Faleminderit për mirëkuptim

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.