Për shkak të reduktimeve nga ana e KEDS-it nesër në Zhur, Vermicë, Dobrusht dhe Shkozë do të ketë mungesë të ujit

Sipas njoftimeve nga ana e KEDS-it, me datën 04.10.2022 , prej orës 10:00 deri ne ora 16:00 do të ketë nderprerje te furnizimit me rrymë tek stacioni i pompave në Vërmicë. Si pasojë do të ketë ndërpreje te furnizimit me ujë të pijes në lokacionet:

• Fsh. Zhur
• Fsh. Vermicë
• Fsh. Dobrusht dhe
• Fsh. Shkozë
Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.