Po barte dru ilegalisht në Shtërpcë, të dyshuarit i konfiskohet automjeti

Në fshatin Brod të Shtërpcës, mëngjesin e sotëm është konfiskuar një furgon i cili po transportonte dru ilegalisht nga malet.

Ndaj shoferit është shqiptuar fletëparaqitje gjobë nga Drejtoria për Administrimin e Parkut Kombëtar “Sharri”.

“Policia ka njoftuar edhe zyrtarët e Drejtorisë për Administrimin e Parkut Kombëtar ‘Sharri’, të cilët kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë shqiptuar fletëparaqitje ndaj një personi për transport ilegal”, bëhet e ditur në komunikatën e Policisë Rajonale të Ferizajt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.