Policët e Kosovës gjejnë kuletë me para dhe dokumente personale, ia kthejnë pronarit

Policia e Kosovës ditën e sotme kanë gjetur një portofol ku kishte një shumë parash, kartela bankare dhe dokumente personale.

Në njoftimin e policisë thuhet se të njëjtat i janë kthyer pronarit.

“Sot nga zyrtarë policor të cilët ishin në detyrë është gjetë një portofol ku kishte një shumë parash, kartela bankare dhe dokumente personale. Të njëjtat pas përfundimit të procedurave i janë kthyer pronarit”, thuhet në njoftimin e policisë./Arbresh,info/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.