Policia e Kosovës identifikon autobusin e paregjistruar përmes veturës me pajisje inteligjente, gjobitet me 300 euro

Njësia Mobilie me Pajisje Inteligjente gjatë kontrollit në trafik përmes veturës me pajisje inteligjente “SMART PATROL” ka identifikuar duke qarkulluar mjetin e transportit të udhëtarëve (autobus) të paregjistruar, ku përveç shqiptimit të gjobës (300 €) të njëjtit i janë konfiskuar targat dhe është larguar nga trafiku.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.