Policia në Prizren gjeti armë dhe municion gjatë gjuetisë së kundërligjshme

Më 09 shkurt 2022, Policia në Prizren, Stacioni Policor Veriu, në Prizren pranoi një informacion, ku bazuar në këto informata hetuesit policor kanë ndërmarrë veprimet e duhura ligjore dhe e kanë identifikuar të dyshuarin:


G.H. i datëlindjes 1961 I njëjti është shoqëruar në Stacionin Policor në Prizren për shkak të ekzistimit të dyshimit të arsyeshëm se më datën 31.10.2021 në fshatin Shpinadi të Prizrenit, në vendin e quajtur Koplanik ka kryer gjueti të kundërligjshme.

Më këtë rast hetuesit policorë në cilësinë e provës materiale sekuestruan përkohësisht këtë armë:
-Pushkë gjahu “P. BERETTA “

Me aktvendim të prokurorit të shtetit rasti po hetohet në procedurë të rregullt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.