Policia në Prizren shqipton 1147 gjoba me “automjetin inteligjent”

Gjate muajit gusht 2022, patrullat policore të Njësisë Rajonale të Komunikacionit Rrugor në Prizren, kanë kryer aktivitete të shumta më qëllim të krijimit të një ambienti të sigurt për qytetar.

Përveç aktiviteteve tjera gjatë muajit gusht, patrullat policore të kësaj njësie kanë patrulluar edhe me “automjetin inteligjent”.

Duke patrulluar me “automjetin inteligjent” kane ndërmarr disa aktivitete për parandalimin e aksidenteve në rrugë dhe me qellim të vetëdijesimit të pjesëmarrësve në trafik.

Këto patrulla policore nga data 22.08.2022 deri me datën 31.08.2022 kanë e shqiptuat 1147 gjoba për kundërvajtje të ndryshme në komunikacion.

Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Prizren në vazhdimësi është duke zhvilluar aktivitete te ndryshme dhe duke ndërmarr masa shtesë preventive për parandalimin e aksidenteve në rruge dhe për ti bërë rrugët më të sigurta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.