Policia po e kërkon Edon Bytyqin nga Prizreni për shitje të narkotikëve

Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim Edon Bytyqin nga Komuna e Prizrenit. Ai kërkohet për vepër penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge” nga neni 267 i KPK -së.

Njoftimi i plotë i Policisë:

PERSON NË KËRKIM

I Dyshuari : EDON BYTYQI

Dtl; 14.04.1994

Gjina : Mashkull

Shqiptar /Kosovar

Vendi i lindjes : Prizren

Adresa e banimit : Lagja Dardani II pn Prizren.

Personi i dyshuar kërkohet për Veper Penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge” nga neni 267 i KPK -së.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.