Policia sekuestron në Prishtinë pajisje që prodhojnë kriptovaluta

Bashkë me Doganën e Kosovës, Policia e Kosovës sot ka realizuar një operacion bastisjeje, i cili ka rezultuar me gjetjen dhe sekuestrimin e një numri të madh të aparaturave për prodhimin e kriptovalutave.

Sipas policisë, operacioni është realizuar në një lagje të Prishtinës, ndërkohë që zyrtarë doganor kanë proceduar më tej me rastin.

Ky është një nga aksionet e shumta të kësaj natyre, të cilët policia i ka realizuar kohët e fundit.

Kjo për shkak të vendimit të Qeverisë për shpalljen e aktivitetit të prodhimit të kriptovalutave si jo legal.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.