Prizren/ E goditi me veturë fëmiun dhe iku nga vendi i ngjarjes

Me datë 06 nëntor 2021, rreth orës 14:25, në rrugën “Nexhat Fanaj” në Prizren, drejtuesi i automjetit Mercedes (kamionët) me targa vendore, shkaktoi një aksident trafiku, i cili ishte duke lëviz përgjatë rrugës “Nexhat Fanaj”, në lagjen Bajram Curri në Prizren dhe ky vozitës kur arrin përballë shkollës fillore “Fatmir Berisha”, e godet fëmiun (nxënësin) që kishte qenë duke lëviz në atë pjesë të rrugës dhe pas goditjes vozitësi me automjetin e tij largohet në drejtim të panjohur.

Drejtuesi i automjetit nuk u ndal në vendin e aksidentit, duke mos i ofruar ndihmë viktimës.

Prindi e dërgon ne emergjencën rajonale në Prizren, pas tretmanit mjekësor viktima është liruar në shtëpi.

Zyrtar profesional nga hetimet e njësisë së komunikacionit rrugor në Prizren, e hetuan rastin duke bërë verifikimin e automjetit dhe personit, të njëjtit e ndaluan të dyshimtin dhe e intervistuan për shkaktimin e aksidentit me lëndime dhe ikje nga vendi i ngjarjes.

Në lidhje me rastin është informuar prokurori i Shtetit i cili urdhëroj që rasti të hetohet në procedurë të rregullt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.