PZAP refuzon ankesën e VV për rezultatin në Prizren

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka refuzuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje, me të cilën ka kërkuar që në disa vendvotime në fshatin Hoqë e Qytetit në Prizren, të anulohet rezultati i publikuar dhe të urdhërohet KQZ-ja të organizojë rivotim, raporton Express

Në vendimin e PZAP-së të siguruar, bëhet e ditur se ankesa është refuzuar si e pabazuar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.