Qendra Sportive “Sezai Surroi” në Prizren është bërë gati për FIBA 2022.

Sipas drejtorit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Adem Morina, sivjet, Prizreni është organizator i Kapionatit Evropian të basketbollit “FIBA 2022” që fillon nesër, më 12 Korrik.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.