Qëndronin me gjysmën e trupit jashtë dritares së makinës në lëvizje, kundërvajtësit gjobiten me 150 euroNjë video e publikuar ku shihen dy persona jashtë dritareve të makinës, i ra në sy edhe Policisë së Kosovës.

Policia bën të ditur se është kontaktuar kundërvajtësi dhe është gjobitur me 150 euro.

“Pas publikimit tё videoincizimit nё njё portal, ku shihet se gjatё kohёs sё lëvizjes se automjetit, personat nё kёtё automjet me njё pjesё tё trupit janё tё ulur nё dritaren e automjetit”, ka shkruar policia në Facebook.

“Njёsia Rajoanle e Komunikacionit Rrugor DRP Pejё, menjёherë ka kontaktuar kundёrvajtёsin dhe ndaj tё njejtit i ёshtё shqiptuar fletgjoba nё shumёn prej 150 euro”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.