“Radhën e ka Kosova”, Osmani i gëzohet lajmit për ratifikimin e pranimit të Suedisë në NATO

Presidentja Vjosa Osmani ka shprehur gëzimin pas lajmit që presidenti turk, Rexhep Tajip Erdogan është pajtuar të ratifikojë pranimin e Suedisë në NATO.

Ajo në Twitter ka shkruar që pret që radhën tani ta ketë Kosova, Ukraina e Bosnje e Hercegovina.

“Lajm i shkëlqyer!”

“Radhën e kanë Kosova, Ukraina dhe Bosne dhe Hercegovina në NATO, për një Aleancë dhe për një Evropë më të sigurt e të qëndrueshme”, ka shkruar Osmani në Twitter.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.