Raportohet edhe një vajzë e zhdukur në Prizren

Një nënë nga Prizreni ka raportuar se i është zhdukur vajza.

E njëjta raporton se tri ditë më parë vajza e saj kishe shkuar në shkollë dhe nuk është kthyer më.

“Rr. Tahir Sinani, Prizren 23.10.2021 – 13:20. Ankuesja femër kosovare me datën 25.10.2021 ka raportuar se me datën 23.10.2021 vajza e saj kishte shkuar në shkollë, por prej asaj kohe më nuk ishte kthyer në shtëpi dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Njësitë policore janë duke e hetuar rastin”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.