Reshje të dendura dëbore në Rrugën e Arbrit, bllokohen 50 automjete

Reshjet me intensitet të lartë dëbore në Qafën e Murrizit kanë bërë që të mbesin të bllokuara rreth 50 mjete.

Shkak janë bërë makinat me goma verore dhe pa zinxhirë në baypas, ndërsa 3 borëpastruese po punojnë, por reshjet me intesitet nuk e lejojnë zhbllokimin dhe kalimin e mjeteve.

Situata duket problematike dhe sipas gjasave shpresat e vetme janë qetësimi i reshjeve të dëborës dhe vijimi i punës intesive nga borëpastrueset.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.