Rritet çmimi i derivateve në 1.29 cent, ja kur pritet të ketë ulje të çmimeve

Po vazhdon edhe më tej rritja e çmimit të dreviateve në Kosovë.

Kryetari i Shoqatës së Naftarëve të Kosovës, Fadil Berjani, për IndeksOnline bëri të ditur se çmimi i dizellit sillet deri në 1,27 cent kurse i benzinës deri në 1.29 cent.

Ai tha se në fund të muajit janar pritet të ketë normalizim të tregut në Kosovë.


“Çmimet e derivateve sot në Kosovë sillen: Dizelli 1.18 deri 1,27 dhe Benzina 1.20 deri në 1.29.

Kosova i ka çmimet e derivateve më të lira në regjion.

Sipas organizatës prodhuese OPEC nga fundi i janarit duhet të ketë normalizim të tregut në tregjet botërore dhe do të ketë reflektim edhe në Kosovë”, tha ai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.