Samiti i BE-së, REL nuk jep lajme të mira për Kosovën, përmend një afat të ri për vizat

Samiti i BE’së mund ta zhgënjejë Kosovën, Evropa e Lirë përmend një afat të ri për vizat

Një samit mes krerëve të BE-së dhe liderëve të Ballkanit Perëndimor do të mbahet sot dhe nesër në Bruksel. Radio Evropa e Lirë paralajmëron shuajren e shpresave për Kosovën për ta marrë liberalizimin e vizave dhe jep një afat të ri për këtë çështje.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.