Shaqir Totaj: Ka filluar rregullimi dhe rehabilitimi i rrugës “Iljaz Kurteshi” në fshatin Lubinjë e Poshtme

Ka filluar rregullimi dhe rehabilitimi i rrugës “Iljaz Kurteshi” në fshatin Lubinjë e Poshtme, që do të jetë shumë funksionale dhe estetike për banorët.

Në kuadër të këtij projekti do të rregullohet rruga në qendër të fshatit dhe sheshi, që janë punë të një rëndësie të veçantë, ka shkruar Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.