Shaqir Totaj: Po vazhdojnë punimet në projektin “Rregullimi i Infrastrukturës në Lagjen Dardania 2”, ku, po bëhet shtrirja e tubave të kanalizimit, shtrimi me asfalt dhe vendosja e ndriçimit.

🛣Këto projekte kapitale kanë rëndësi të madhe për banorët e kësaj zone për lëvizje të shpejtë dhe qasje ne qytet.

#Prizrenipunon #Projektepraktike

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.