Shaqir Totaj: Sot, u asfaltua segmenti mjaft i frekuentuar rrugor, nga SHFMU “Lekë Dukagjini” në Prizren deri në rrethin e Petrovës, që lidhet me Transitin e Ri.🟢🚘Ky projekt ofron siguri më të lartë për pjesëmarrësit në komunikacion, veçanërisht për nxënësit dhe personelin shkollor, derisa shkurton distancën për qasje në autostradë dhe krijon kushte të përshtatshme për nevojat e banorëve të zonës.

#Prizreninëpunë #Infrastrukturëmoderne #Zhvillim

Ka shkruar kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.