Shaqir Totaj viziton ish Presidentin Hashim Thaçi në Hagë

Sot ishim në vizitë tek presidenti Thaçi dhe Kryetari Veseli. Kishim momente emocionale gjatë takimit, por ne mbetemi krenarë për rrugetimin e tyre historik për çlirimin e Kosovës, ka shkruajtur kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.