Shënohet 70 vjetori i themelimit të Medresesë së Mesme “Alauddin”

Mbrëm është shënuar manifestimi për 70 vjetorin e themelimit të Medresesë së Mesme “Alauddin” në Prishtinë, ku i bëri bashkë kryeministrin Albin Kurti, kryetarin e AKR-së, Behgjet Pacolli,kryetarin e Prishtinës Përparim Rama si dhe shumë figura eminente nga politika dhe jeta kulturore e fetare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.