Shqiptohen afro 2 mijë tiketa trafiku për 24 orë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se brenda 24 orëve janë shqiptuar 1 mijë e 964 tiketa trafiku.

Gjatë 24 orëshit të fundit, sipas policisë janë arrestuar 21 persona, ku 16 janë dërguar në mbajtje dhe tre në vuajtje të dënimit.

Kurse janë shënuar 19 aksidente trafiku me lëndime, ndërsa 56 me dëme materiale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.