Skandal në një Shkollë të Gjakovës, mbulesa krahasohet e rrezikshme njëjtë sikurse arma, pijet alkoolike dhe duhani

Në Shkollen e Mesme Teknike Nexhmedin Nixha në Gjakovë në hyrje të koridorit janë vendosur këto shenja që ndalohen mbrenda ambientit shkollor ku krahasohet arma dhe mbulesa njëjtë.

Drejtoresha Florentina Gjergjaj, qe vie nga radhet e AAK-së njëashtu si kryetari Ardian Gjini akoma nuk janë deklaruar për këtë veprim i cili ka indinjuar disa qytetarë të cilët i kanë dërguar në Rtv Besa këtë foto.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.