Sonte nuk pritet të hapet rruga Prizren Prevallë

Ju njoftojme se rreth ores 18:20 eshte pranuar informata se ka shembje masive te dheut dhe gurëve te tuneli i parë te rruges Prizren-Reqan.

Ne vendin e ngjarjes kane dale njesitet e policise dhe ekipet e emergjencës dhe jane duke u marre me rastin.

Informojmë qytetarët qe kjo rruge do te jete e mbyllur deri ne njoftimin tjetër, andaj me mirëkuptim kerkojme qe te shfrytezohen rrugë alternative tjera per Prevalle dhe Brezovicë, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.