Sot në ora 10:00, bëhet konstituimi i përbërjes së re të Kuvendit Komunal të Prizrenit

Sot në seancën solemne që është paraparë të mbahet në ora 10:00 përpos kreut të ri komunal Shaqir Totaj pritet të japin betimin edhe kuvendarët e sapozgjedhur të Prizrenit.

Rtv Besa do të transmetoj drejtëpërdrejt në Tv dhe facebook këtë mbledhje.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.