Sot në Prizren u shënua dita botërore e diabetit (VIDEO)

Sot në Shadërvan të Prizrenit u shënua Dita Botërore e Diabetit e cila në shumë pjesë të botës kalon duke mësuar dhe informuar popullatën lidhur me këtë sëmundje qe është duke shkaktuar “pandemi globale”.

Për këtë datë të rëndësishme për Rtv Besa ka folur Drejtoresha e Shëndetësisë në Komunën e Prizrenit Narçize Arënliu Hoxha ku më pas shumë qytetarë kanë pasur rastin testet falas në pikën mobile në Shadërvan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.