Stavileci, PDK: Largimi i 42.728 qytetarëve nga Kosova gjatë 2021 është rekord i zi për fajin e qeverisë Kurti që humbi shpresën

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Blerand Stavileci, ka thënë se është alarmante dhe rekord i zi për shtetin, paraqitja e raportit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës që dëshmon se 42 mijë e 728 qytetarë e kanë lëshuar Kosovën vetëm gjatë vitit 2021.

Stavileci thotë se këta numra të zi kanë disa shpjegime dhe një fajtor, humbje shprese dhe zhgënjim.

“Dëshpërim ndaj një qeverisjeje që mashtroi mendje dhe korruptoi ndjenja. Irritim për indiferencën e paskrupull ndaj halleve të qytetarëve. E, fajtori është ai që irritimin, dëshpërimin dhe zhgënjimin, i bëri bashkë për ta çrrënjosë shpresën”, tha Stavileci nëpërmjet një shkrimi në faqen e tij në Facebook.

“Rritjet e pakontrolluara të çmimeve të ushqimit, derivateve dhe energjisë, mungesa e pakove ekonomike stimuluese dhe e masave lehtësuese, dështimi për të realizuar investime kapitale dhe për të hapur vende të reja të punës, padrejtësitë dhe pabarazitë sociale, izolimi, si dhe problemet e tjera të shumta po ndikojnë që mijëra qytetarëve, edhe ashtu të lënduar, t’u vritet shpresa për një të ardhme më të mirë në vendin e tyre”, tha shkruan Stavileci.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.