Suharekë: Burri raporton se i është zhdukur gruaja

Një person në Suharekë ka raportuar në polici se gruaja i është larguar nga shtëpia dhe se nuk e di se ku ndodhet.

“Më 03.10.2022 një mashkull kosovar ka raportuar se bashkëshortja e tij, viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhje e saj”, thuhet në raportin e policisë.

Rasti është duke u hetuar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.