Sveçla dhe Durmishi në Brezovicë, inspektojnë respektimin e masave të sigurisë

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi janë parë sot së bashku në Brezovicë.

Të dytë kanë kanë në inspektim të respektimit të masave të reja të sigurisë atje.

Kujtojmë se gjatë vikendit, Brezovica vizitohet nga një numër i madh turistësh.

Po ashtu, tash e sa ditë motorrat janë ndaluar të hyjnë në vende ku skijojnë skijatorët.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.