Të gjitha shërbimet pa pagesë

Platforma e-Kosova, platformë e jashtëzakonshme, mjafton vetëm të regjistroheni dhe ti kryeni të gjitha shërbimet online, pa pasur nevojë të vini në objektin e Komunës!

Certifikata e Lindjes✔️

Ekstrakti i Lindjes✔️

Certifikata e Martesës✔️

Certifikata e Vdekjes✔️

Regjistrimi i Veturës✔️

Rezervimi i Targave✔️

Kështu ka njoftuar Drejtori i Administrates në Komunën e Prizrenit Edin Shehu në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.