Të mërkurën votohet për Kodin Civil që lejon martesat e gjinisë së njëjtë

Sot është bërë publike rendi i ditës i Kuvendit të Kosovës e cila do të mbahet të Mërkurën ku ndër shumë pika që pritet të shqyrtohen është edhe Kodi Civil i Kosovës i cili lejon martesat e gjinisë së njëjtë.

Siq dihet votimi i planifikuar në seancën e fundit nuk kishte vazhduar pas mungesës së kuorumit pasi që shumë deputet ishin shprehur kundër dhe njëkohsisht ishte edhe kundërshtimi i bashkësive fetare në Kosovë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.